Selasa, 06 November 2007

ULAH CEURIK

Penyanyi : Deddy


Cag didieu
Cag seumeut dieu
Lalakon cinta nu urang

Teup anteupkeun
Tong di guar deui
Carita cinta nu peugat

Najan ka gandrung sa gunung
Najan duriat sa jagat
Kadeudeuh nu nyangreud
Ahirna urang pipisah

Rek ka saha
Rek ka urang mana
Geura milari geuntosna

Cig ka kidul
Cig ka kaler
Ngulon ngetan moal nyaram

Tos teu aya kakaitan
Antara urang duaan
Lain anjeun lain akang
Urang geus lain lainna
Lain….

Ulah ceurik
Tong diceungceurikan
Tarimakeun janten rangda
Akang pasrah jadi duda
Da geuning kieu kuduna
Urang teu bisa kumaha

Ulah ceurik
Tong diceungceurikan
Wayahna urang papeugat
Najan hate masih beurat
Pileuleuyan, pileuleuyan
Hampura, Akang hampura

4 komentar:

dwie ch@ndr@ mengatakan...

artosnya naon kang?abdi urang jawa,teu ngartos...

dwie ch@ndr@ mengatakan...
Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.
PERCIKAN ILMU mengatakan...

@dwie ch@ndr@
artosnya = uangnya
wartosna = katanya

HP MURAH mengatakan...


Cag didieu sudah disini
Cag seumeut dieu sudah sampai sini
Lalakon cinta nu urang cerita cinta kita

Teup anteupkeun sudah biarkan
Tong di guar deui jangan diungkit lagi
Carita cinta nu peugat cerita cinta yang sudah putus

Najan ka gandrung sa gunung walau cinta sebesar gunung
Najan duriat sa jagat walaupun rasa sejagat
Kadeudeuh nu nyangreud rasa cinta yang terpegang teguh
Ahirna urang pipisah akhirnya kita berpisah

Rek ka saha mau ke siapa pun
Rek ka urang mana mau ke orang mana pun
Geura milari geuntosna cepat cari pengganti nya

Cig ka kidul sana ke barat
Cig ka kaler sana ke Timur
Ngulon ngetan moal nyaram selatan utara tidak akan melarang

Tos teu aya kakaitan sudah tidak ada ikatan
Antara urang duaan antara kita berdua
Lain anjeun lain akang bukan kamu bukan ssaya
Urang geus lain lainna.kita bukan siapa siapa lagi
Lain….

Ulah ceurik jangan nangis
Tong diceungceurikan jangan ditangisi
Tarimakeun janten rangda.terima saja jadi janda
Akang pasrah jadi duda saya pasrah jadi duda
Da geuning kieu kuduna memang begini harusnya
Urang teu bisa kumaha kita ga bisa gimana gimana

Ulah ceurik jangan nangis
Tong diceungceurikan jangan ditangisi
Wayahna urang papeugat sabar saja kita harus pisah
Najan hate masih beurat walaupun hati masih berat
Pileuleuyan, pileuleuyan
Hampura, Akang hampura maafkan saya maafkan

*akang: sebutan untuk laki laki dewasa, atau kakak laki laki
*anjeun: kamu, bahasa halus