Selasa, 06 November 2007

ULAH CEURIK

Penyanyi : Deddy


Cag didieu
Cag seumeut dieu
Lalakon cinta nu urang

Teup anteupkeun
Tong di guar deui
Carita cinta nu peugat

Najan ka gandrung sa gunung
Najan duriat sa jagat
Kadeudeuh nu nyangreud
Ahirna urang pipisah

Rek ka saha
Rek ka urang mana
Geura milari geuntosna

Cig ka kidul
Cig ka kaler
Ngulon ngetan moal nyaram

Tos teu aya kakaitan
Antara urang duaan
Lain anjeun lain akang
Urang geus lain lainna
Lain….

Ulah ceurik
Tong diceungceurikan
Tarimakeun janten rangda
Akang pasrah jadi duda
Da geuning kieu kuduna
Urang teu bisa kumaha

Ulah ceurik
Tong diceungceurikan
Wayahna urang papeugat
Najan hate masih beurat
Pileuleuyan, pileuleuyan
Hampura, Akang hampura

3 komentar:

dwie ch@ndr@ mengatakan...

artosnya naon kang?abdi urang jawa,teu ngartos...

dwie ch@ndr@ mengatakan...
Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.
PERCIKAN ILMU mengatakan...

@dwie ch@ndr@
artosnya = uangnya
wartosna = katanya