Minggu, 20 Juli 2008

TALAK TILU

Penyanyi : Bungsu Bandung

Mana nyeri nyeri nyeri teuing
Ceurik ati di tambelakan
Henteu benang ku disabaran
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Indit sore tulunyungna subuh
Abdi tunduh mukakeun tulak
Batin nyeuri ceurik sorangan
Aduh alah ieung
Tega teh teuing

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Mempeng ngora keneh
Mempeng urang can batian
Pek geura serahkeun
Talak tilu sakalian

Henteu butuh lalaki curaling
Boga rasa asa ieu aing
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
tega teh teuing

7 komentar:

dede online mengatakan...

wah, hebat kang iwan banyak blog na sampe saya bingung mau komen yang mana?...

Gilang mengatakan...

hatur nuhunnn pisaaannnnnnn abi janten kabantunnn,,,malarian tugassna

Tangis Tawa Metta mengatakan...

Ieu th tembang gan??.. Ai kawih nu kumha

nanie si jelek mengatakan...

henteu butuh lalaki curaling,

bambang nurjaya mengatakan...

tolong kang ditulis juga pencipta lagu talak tilu adalah KOSAMANDJAYA,hatur nuhun sateuacana.kalau ada yang mau rekam/menyanyikan lagu talak tilu bisa menghubungi saya ke nomer 081812141297.

sabdanian mengatakan...

Kang bisa minta lirik lagu surabi haneut. Hatur nuhun

bambang nurjaya mengatakan...

Untuk pecinta lagu sunda tempo dulu yang ingin merekam ulang lagu sunda karya cipta kosamandjaya bisa menghubungi tlp 081802141297 (bambang nurjaya) alamat jalan.Pelesiran No.89 - bandung.lagu karya cipta kosamandjaya diantaranya.Talak Tilu,Bajing Luncat,Bangbung Ranggaek,Cikapundung,Orai Welang,Ngaronda,Pagetreng,Pateupang Dina Impenan,Cinta Lalamunan dll.lagu-2 diatas pernah dipopulerkan oleh Upit Sarimanah,taty shaleh,Euis Komariah.Terima Kasih