Rabu, 16 April 2008

DURIAT

Penyanyi : Yayan Jatnika
Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Bener-bener henteu bisa ngejat
Dibeungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu dipalire

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na heunteu kapaksa

Dikotretkeun dina hate tidituna
Diguratkeun dina rasa tidituna
Dibuka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman

8 komentar:

tehnays.blogspot.com mengatakan...

subhanalloh sae lagu ieu teh, di blog abdi oge aya, cobi di update a, lagu bulan di cangkuang,,he,,
haturnuhun.. :)

michut mengatakan...

minta liryk lagu darso yg-bulan di cangkuang donk....

salam kenal dari saya.....

Iwa bhaha mengatakan...

Iraha urang rék kawas waktu katukang
Mapay-mapay ria kabagjaan
Rarakitan disitu cangkuang

Caang bulan katutup méga milu nyaksian
Dua rasa nu meungkeut kahéman
Moal badé pipisahan

Tangkal camara marindingan
Angin peuting ngaleprokan
Dunya asa nu urang duaan
Naha ayeuna bet pipisahan

Caang bulan disitu cangkuang
Kiwari teu weléh narémbongan
Carita éndah urang duaan
Omat diukir dina lamunan

Caang bulan disitu cangkuang
Dina rasa teu weléh ngalangkang
Najan urang pipisahan
Haté mah silih anjangan

ova taufik ismail mengatakan...

Punten, aya nu terang teu lagu Yayan Jatnika anu Lirik na kieu "Cinta Kuring ka Salira, masih kawas anu baheula, kasalira Kuring cinta moal rek aya duana, aduh Sayang.. Tetep manteng na lamunan.. Dina impian.." Pami aya nu apal, Punten pasihan terang nya Judul na naon? Hatur Nuhun..

ricky cahyadi mengatakan...

ass.punten pangmilarianken lagu anu iraha kuring rek senang...duuuh mangkalana

Mui Mui mengatakan...

Ngapunten Aa .....artina apa ya ....? neng kurang faham ...Soalnya bukan orang sunda ...Punten Aa boleh minta di artiken bahasa indonesia ....Hatur nuhun

Mui Mui mengatakan...

Ngapunten Aa .....artina apa ya ....? neng kurang faham ...Soalnya bukan orang sunda ...Punten Aa boleh minta di artiken bahasa indonesia ....Hatur nuhun

Unknown mengatakan...

Cerita jalan abi ieu teh... Manah mah teu bisa dibobodo..😢