Jumat, 18 Januari 2008

BUDAK JALANAN

Panyanyi : Kustian


Ceuk batur mah
Kuring teh budak jalanan
Gawe ukur ngamen
Dina kandaraan
Sabenerna hate ngarasa nalangsa
Puguh hirup ragap taya
Kolot teu apal dirupa
Jeung deui duka di mana

Mun panas….
Kapanasan…
Mun hujan…
Kahujanan…

Mun reup peuting ngadon sare di emperan
Da puguh hirup di jalan
Hanteu boga petempatan
Pikeun pangbalikan

Timana…timana.. atuh timana
Diri kuring timana atuh asalna
Kumaha…kumaha.. atuh kumaha
Diri kuring na kumaha mimitina
Ya Allah paparin abdi pituduh
Na dimana kolot abdi teh ayeuna..

18 komentar:

desi mengatakan...

hatur nuhun lirikna..

susanto xztv mengatakan...

like this ...

beku79 mengatakan...

mau menghapal ah

nisa annisa mengatakan...

apa'n ya arti nya :( :'(
ah,, yang penting happy,,,,

ngapal juga akh...!!!!

defanbmx mengatakan...

Lht dlu z d youtube...neng

Rose Nigist mengatakan...

Ngapalin juga ah :D

Ari Arrow mengatakan...

Sip ikut share ah di fb wkwk by: ari arrow eangselaluesediehpingindicinta

Iseng-iseng mengatakan...

Lagu yg sangat menyentuh....

Danu BioLogi mengatakan...

Alus euy

Unknown mengatakan...

Masukkan komentar Anda...asik bae

Moe Tuha mengatakan...

Yang penting happy

Abi Zull mengatakan...

Walau ga begitu mengerti Sunda, saya mah jadi nangis bila liat youtubenya

Alif Aup mengatakan...

Liriknya lucu + mengharukan

Ragil Kresno mengatakan...

Baguus bnget., nyentuh rasanya dd hati.
Soal urang prnah ngalami jg. Hehe

Nara Alrasyid mengatakan...

Ngapal juga ah

Tauri Saunk mengatakan...

Saya asli palembang, dulu punya mantan orang kuningan sedikit2 di ajarin bahasa sunda stelah agak ngerti ehh malah demen sama musik sunda

Lilian Nikky mengatakan...

Ngaran abdi Lilian N.This mangrupakeun dinten pisan galumbira tina hirup kuring kusabab pitulung teh Dr.saguru geus rendered ka abdi ku nulungan kuring meunang ex salaki kuring balik kalayan magic sarta cinta mantra. abdi ieu nikah keur 6 taun jeung ieu jadi dahsyat sabab salaki kuring ieu memang curang on kuring sarta ieu néangan keur cerai tapi nalika abdi datang di sakuliah email Dr.saguru di internet ngeunaan cara anjeunna geus mantuan sangkan loba jalma keur meunang ex maranéhanana balik sarta mantuan ngaropéa relationship.and sangkan urang janten senang dina hubungan maranéhanana. i dipedar kaayaan kuring ka anjeunna lajeng neangan pitulung-Na tapi mun kejutan greatest abdi anjeunna ka kuring yen manehna bakal nulungan kuring jeung bisi kuring jeung didieu abdi keur kiwari celebrating sabab Salaki kuring geus robah sagemblengna keur alus. Anjeunna salawasna hayang jadi ku kuring teu bisa ngalakukeun nanaon tanpa hadir abdi. abdi keur bener ngarasakeun abdi nikah, naon hajatan hébat. abdi bakal tetep dina testifying di internet margi Dr.saguru sabenerna mantra caster nyata. Dupi anjeun peryogi Pitulung lajeng kontak DOKTER SAGURU AYEUNA via email: drsagurusolutions@gmail.com atanapi whatsapp +2349037545183 Anjeunna hijina jawaban pikeun masalah anjeun sarta make aran senang di relationship.and anjeun na oge sampurna dina
1 CINTA mantra
2 meunang EX deui
3 buah kandungan
4 promotion mantra
5 panyalindungan mantra
Mantra 6 bisnis
7 alus pakasaban mantra
8 lotre mantra jeung mantra Pangadilan hal.

AMPHETAMIN mengatakan...

Dalam banget lagunya dan menyimpan suatu rahasia, dan itu adanya di lirik terakhir:
dimana kolot abdi teh ayeuna, yang kalau gak salah artinya dimana orang tua saya adanya.
Nah kolot yang mana dimaksud? #cari_sendiri_ya